Horor u susjedstvu

NAPAD KRAJ KAFIĆA Mladi Romi dostavljaču pizze stavili nož pod vrat

Policija provodi intenzivnu istragu događaja.

18:40h
0
Foto: ingimage.com

Napad na dostavljača pizze dogodio se sinoć ispred jednog kafića u okolici Čakovca, a kako piše eMedjimurje, u glavnim su ulogama bili mladi Romi.

Sve je započelo jučer oko 19.45 kada su u pizzeriji, udaljenoj nekoliko kilometara od spomenutog kafića, telefonski primili narudžbu za tri jumbo pizze. Kada su bile spremne za isporuku preuzeo ih je 23-godišnji dostavljač.

– Stigavši do kafića vidio sam nekoliko osoba kako stoje u mraku, nešto dalje od ulaza. Izašao sam iz auta i rekao da račun iznosi 226 kuna. Tada mi je pristupio jedan od njih, izvukao nož iz jakne i stavio mi ga pod grlo. U tom sam trenutku vidio da se radi o 6-7 mlađih Roma, otprilike mojih vršnjaka, koji su potom kratko razgovarali na svom jeziku, pa nisam razumio o čemu govore. Nakon toga iz gepeka su izvukli pizze i razbježali se. Sve to je trajalo minutu, možda minutu i pol, ali s nožem pod grlom činilo mi se kao čitava vječnost. Kad su otišli trebalo mi je neko vrijeme da dođem sebi, jer sam bio u šoku, a i danas još ne mogu vjerovati da mi je život bio ugrožen radi tri pizze, govori 23-godišnjak za eMedjimurje.

Kad se pribrao nazvao je policiju, čiju su djelatnici brzo stigli, a potom je s njima otišao do postaje dati izjavu.

– Napadači uopće nisu bili u našem kafiću, već su ga naveli kao lokaciju za dostavu i zatim ispred njega postavili zasjedu. To mjesto je dosta mračno i malo udaljenije od našeg ulaza, pa nitko od osoblja i gostiju nije vidio što se dešava. Strašno je da svjedočimo ovakvim situacijama, jer se tako nešto ne dešava prvi put i krajnje je vrijeme da se poduzmu sve potrebne mjere kako bi spriječili da se desi nešto još gore – rekao je vlasnik kafića kraj kojega se sve odigralo.

Policija provodi intenzivnu istragu događaja.

čitam...
Loading...