poziv na pomoć

Napustila nas je Valentina Smoljanović, majka Marijete Bugarin i još petoro djece koja trebaju pomoć, pomozite kako možete

Osim Marijete, Valentina je imala još petero djece, sve redom školarce. Sva djeca trenutno su kod bake Vesne i dobro bi im došla pomoć. Ovim putem apeliramo na sve koji mogu pomoći neka pomognu kako god mogu.

08:22h
0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nakon teške bolesti u bolnici je jučer preminula 43-godišnja Valentina Smoljanović. Mnogi su Valentinu upoznali kao hrabru ženu, majku Marijete Bugarin, djevojčice koja boluje Parry Romberg sindroma, jedina u Hrvatskoj. 

Osim Marijete, Valentina je imala još petero djece, sve redom školarce. Sva djeca trenutno su kod bake Vesne i dobro bi im došla pomoć. Ovim putem apeliramo na sve koji mogu pomoći neka pomognu kako god mogu. Ovdje se nalazi IBAN za uplatu novčanih sredstava, a ako se odlučite za ovako nešto što se iskreno nadamo da hoćete, kao primaoca navedite Marijetu Bugarin.

Marijeta Bugarin (kći)
HR4423860023100013554

– Naša draga i brbljava Valentina Smoljanović više nije među nama, osim naravno u našim srcima. Pomagali smo kao grupa njoj i njezinoj dječici mnogo puta kad ju je pogodila ružna bolest. Nikad neću zaboraviti da nas je baš ona u svojoj neimaštini pozvala da sakupljamo za onu bolesnu baku s kojom je dijelila bolničku sobu. Tako smo se prvi put povezale i sprijateljile. Žao mi je neopisivo što više nije ovdje. Molim vas sve, sad više nego ikad, njena djeca, svi školarci nas trebaju. Odvojite koliko možete i uplatite na njen račun HR 4423860023100013554 – objavila je Valentinina prijateljica Dina Perković.
Posljednja objava Valentine na društvenoj mreži Facebook

čitam...
Loading...