svaka čast!

Naša Marica izgleda predivno! U ženstvenom izdanju ušetala je u studio s 52,3 kilograma manje i dobila najveći pljesak

Sretna sam da sam dobila ovu priliku jer sama nisam mogla pomoći sebi. Sretna sam i što sam bila dio Edinog tima jer taj čovjek... Volim ga, rekla je u suzama

23:32h
0
Marica Korolija // Foto: RTL

Matej Petrović u petu sezonu ‘Života na vagi’ ušao je sa 152 kilograma, a izašao je kao pobjednik!


Osim transformacije života, Matej je osvojio i 170 tisuća kuna nagrade te izgubio Izgubio 67,9 kilograma.

Marica Korolija ušetala je u studio sa 52,3 kg manje.

Kao jedina dama među finalistima, zaradila je najveći pljesak kandidata prošetavši studijem u prekrasnom, ženstvenom izdanju. Trener Edo rasplakao se kada ju je ugledao, a potom se rasplakala i Marica.

Budući da nitko nije mogao izustiti riječi od suza, Matej je preuzeo riječ.

– Marica je bila ravnopravna nama dečkima tijekom cijelog showa i od sveg joj srca čestitam. Stvarno je prelijepa osoba i cura – rekao je Matej.

– Sretna sam što nisam pokleknula i što sam sebe stavila na prvo mjesto. Moja transformacija nije toliko fizička koliko psihička. Nisam bila sigurna koliko sam napredovala u showu dok nisam izašla van. Nisam uzalud radila na svojoj glavi, i to mi je najbitnije – rekla je Marica.

Marica u predivnom izdanju // Foto: RTL

Na slavonsko imanje stigla je sa 134,1 kilogramom, a otkrila je da je postala instruktorica vožnje.

– Zatrpala sam se poslom, ali s ciljem da do kraja godine otpustim neke poslove jer postajem instruktorica u autoškoli, u međuvremenu sam dobila licencu i čekam da preuzmem posao – sretno je rekla.

Marica je skinula 52,3 kilograma i sada ima 81,8 kilogram, a izgubila je 39% tjelesne mase.

– Sretna sam da sam dobila ovu priliku jer sama nisam mogla pomoći sebi. Sretna sam i što sam bila dio Edinog tima jer taj čovjek… Volim ga – rekla je u suzama, piše RTL.hr

čitam...