Studio Smijeha scena Split

Nasmijte se do suza uz improvizacije fantastične splitske komičarske ekipe

16:50h
0
Foto: facebook.com/StudioSmijehaSplit
Foto: facebook.com/StudioSmijehaSplit

Nakon fantastičnog otvorenja sezone uz improv, u Klubu Kulture nastavlja se u južnom tonu. Ovoga puta nasmijavaju vas naši dalmatinski komičari.

Studio Smijeha scena Split u ove se dvije godine toliko razvila da sada broji čak 6 rezident komičara. Kakve baze su vam pripremili pogledajte na odličnoj splitskoj stand up noći!

Josip Škiljo je tridesetdvogodišnji “mladić” koji je često blizu mikrofona uz pomoć kojeg putem radio valova davi slušateljstvo, kada nije u prilici to raditi u živo. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne raditi ništa!

Tomislav Primorac je polovni Dalmatinac, živi u Splitu već 23 godine, ali rođen u Mostaru. Bavi se glazbom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme završava studij fizike. Ne voli ništa što vole mladi. Druželjubiv, komunikativan, pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu. Donedavno se na Facebooku zvao Potencijalni Serijski Ubojica, ali su mu iz nekog razloga to zabranili, pa je prisiljen koristiti svoje dosadno ime i prezime, Tomislav Primorac.

Vanja Dobrijević
“Pred vama je novopečeni amater u vodama stand-upa i hodajući paradoks od čovjeka – Dalmatinac bez dalmatinskih korijena, flegmatična picajzla, informatičar koji ne trza na novu tehnologiju…Osim stand-up komedijom, bavi se poslom van struke, igranjem nogometa s dvije lijeve noge i ustajanjem u zadnji tren. Trčanje za gradskim autobusima doveo je do razine umijeća.”

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu s čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema s alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Portal ePodravina.hr za svoje je čitatelje pripremio dvije ulaznice, osvojite ih ispunjavanjem obrasca koji se nalazi na dnu ovog članka.

Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a možete ih kupiti u Art Rock Caffeu, online putem Entrio sustava te na ulazu kluba. Nastup je zakazan za petak 27. listopada, od 20:30 sati u Klubu kulture Križevci.