program sreće

Naučite kako se dahom riješiti stresa i trauma

13:55h
0
Foto: Ilustracija

‘Dahom se tijelo i um krijepe i iscjeljuju. Udahom se energiziramo, a izdahom opuštamo i pročišćujemo. Dah može preobraziti naše negativne emocije u pozitivne. Vrlo je važno naučiti nešto o tom naizgled tako običnom, ali zapravo jedinstvenom fenomenu koji nas drži na životu’, poručili su organizatori.

Dahom do radosti, uvodno predavanje za Program sreće, održat će se sutra, u srijedu, u koprivničkom Domu mladih s početkom u 19 sati.


“Dahom se tijelo i um krijepe i iscjeljuju. Udahom se energiziramo, a izdahom opuštamo i pročišćujemo. Dah može preobraziti naše negativne emocije u pozitivne. Vrlo je važno naučiti nešto o tom naizgled tako običnom, ali zapravo jedinstvenom fenomenu koji nas drži na životu”, poručili su organizatori.

Osim teorijskog dijela predavanja, posjetitelji će u praktičnom dijelu naučiti vježbe za brzo energiziranje i opuštanje putem daha te meditaciju.

Predavanje vodi Robert Kolarić, licencirani voditelj Programa sreće udruženja Umijeća življenja od 2006. godine. Nakon što je i sam doživio ogromnu promjenu na radionici još prije 18 godina, pomogao je stotinama ljudi riješiti se stresa i trauma kako bi mogli krenuti u novi život.

Umijeće življenja neprofitna je nevladina udruga humanitarnog i edukativnog karaktera kojoj je cilj osnaživanje pojedinaca kroz alate za efektivno nošenje sa stresom i drugim životnim izazovima današnjice.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

čitam...