nacionalni tjedan dojenja

Naučite sve o dojenju na besplatnoj radionici i druženju na trgu, Marija Križić: Često su pogrešni savjeti i nedostatak potpore prepreka dojenju

Dojiti svoje dijete predstavlja izazov za svaku majku. Predavanje obuhvaća najčešće zablude vezane za dojenje te istinu koja se temelji na znanstvenim dokazima, kazala nam je Marija Križić.

13:49h
0
Tjedan dojenja
Tjedan dojenja u Koprivnici prošle godine // Foto: Ivan Brkić

Ovaj se tjedan obilježava Nacionalni tjedan dojenja.

Tim će povodom patronažne sestre Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, ispostava Koprivnica, te učenici trećih razreda smjera medicinska sestra/tehničar, prigodnim štandom informirati o važnosti dojenja, u četvratk na koprivničkom trgu, od 10 do 12 sati.

– Dojiti svoje dijete predstavlja izazov za svaku majku. Često puta pogrešni savjeti i nedostatak potpore mogu biti prepreka uspješnom dojenju. Upravo zato ovo predavanje obuhvaća najčešće zablude vezane za dojenje te istinu koja se temelji na znanstvenim dokazima – kazala nam je Marija Križić.

Obilježeno je i u Križevcima // Foto: krizevci.hr

No, prije toga zainteresirane trudnice, majke, buduće majke, ali i očevi mogu doći na besplatnu radionicu o dojenju. Održat će se sutra, u srijedu, od 17 do 19 sati i to u Fun Stationu u zgradi Maritnovke, na prvom katu.

Radionicu vode Andreja Novak – patronažna sestra, voditeljica grupe za podršku dojenja ‘Slonići’ i IBCLC savjetnica za dojenje te Marija Križić, volonterka u grupi podrške dojenju ‘Slonići’.

Loading...