kasna jesen

Ne pospremajte kišobrane, za vikend opet padaline, pa malo sunca, pa opet padaline

Odmor od kiše imat ćemo kroz drugi dio subote i prijepodnevni dio nedjelje, dok će se popodne ponovno 'aktivirati' oblaci. 

16:00h
0
Foto: Matija Gudlin

Duboko smo zagazili u jesen, a zima je sve bliže. Znamo to jer moramo sve više slojeva odjeće stavljati na sebe. Jedno jutro dočeka nas led na staklima automobila, drugo jutro dočekaju nas lokve vode, a treće jutro pak začuđujuće toplo vrijeme. Da, jesen je to. A što nas čeka za vikend?

Sudeći prema DHMZ, petak će u Podravini i Prigorju proći bez padalina, što se ne može reći za sljedeća dva dana. Sva sreća da su nam kišobrani spremni. Subotnje prijepodne obilježit će kiša u sva tri grada. Najviše će svakako pasti u Prigorju, tamo se kiša očekuje od sedam ujutro do pa do podneva.

Nešto manje padalina vidjet će koprivničko područje, dok će đurđevačka Podravina proći s pokojom kapi kiše, čisto da se može reći da je padalo. Odmor od kiše imat ćemo kroz drugi dio subote i prijepodnevni dio nedjelje, dok će se popodne ponovno ‘aktivirati’ oblaci.

Temperature neće padati ispod nule, dapače, kretat će se oko 10 stupnjeva u subotu, a živa će maksimalno doseći 14-estak stupnjeva. Kad pogledamo nedjelju, tada će sunce biti najjače oko podneva kad će zagrijati cijelu regiju. Najviše bi trebalo biti u đurđevačkom kraju, oko 18 stupnjeva, dok će stupanj dva niže biti u Prigorju i koprivničkom kraju.

čitam...
Loading...