Idu do kraja

NE PRISTAJEMO! Učitelji čekaju podne, a ponudom nisu zadovoljni, Višak: Istu su nam ponudili i prvog dana

Svi zaposlenici, od učitelja do tajništva, kuhara, domara, pedagoga i da ne nabrajamo, no bitno je naglasiti kako su svi zaposlenici mnogobrojnih škola tokom ovog prijepodneva jasno kroz objavljene fotografije Plenković jasno poručili NE pristajemo.

11:22h
0

U manje od pola sata na Facebook stranici Podrška roditelja nastavnicima u štrajku preplavljena je fotografijama mnogobrojnih škola s područja Hrvatske koje uz transparente i razne dodatke jasno i glasno govore NE! Prema svemu sudeći jasno je da postoji jako velika vjerojatnost da škole u petak neće biti.

– Danas u 12 sati će se održati konferencija Sindikata gdje će se sve ponude, a koje su jučer dobivene na sastanku s premijerom Plenkovićem, obrazložiti i pojasniti javnosti – rekao je Goran Višak, županijski povjerenik Koprivničko-križevačke županije Sindikata hrvatskih učitelja.

On kao županijski povjerenik tokom današnjeg ili sutrašnjeg dana mora provesti referendum na području naše županije, no i sam čeka najavljenu konferenciju u 12 sati.

– Takvu ponudu je premijer dao i prvog dana, 9. listopada, takva ponuda je bila na stolu. Jučerašnja ponuda je javnosti drugačije interpretirana – govori Višak.

Svi zaposlenici, od učitelja do tajništva, kuhara, domara, pedagoga i da ne nabrajamo, no bitno je naglasiti kako su svi zaposlenici mnogobrojnih škola tokom ovog prijepodneva jasno kroz objavljene fotografije Plenkoviću, jasno poručili NE pristajemo.

– Ja moram čekati službene podatke, ništa drugo – zaključuje kratko i jasno Goran Višak.

čitam...
Loading...