Izbori u Ludbregu

Nekadašnja rukometašica Renata Potočnik kanidatkinja je za Bilićevu zamjenicu

Svaki naš već odrađeni uspjeh, olakšava nam planove za budućnost. Vjerujem da možemo naš mali grad učiniti još većim. - pojasnila je Renata Potočnik.

15:02h
0
Renata Potočnik

Gradski odbor Gradske organizacije SDP-a Ludbreg donio je jednoglasnu odluku da će kandidatkinja za zamjenicu ludbreškog gradonačelnika biti Renata Potočnik.

– Smatram da je gradonačelnik Dubravko Bilić napravio kvalitetan posao i u tom pravcu želimo da se naš grad i dalje razvija. Pokazali smo i dokazali da imamo inicijativu i kreativnost, da smo radišni i smjeli. Svaki naš već odrađeni uspjeh, olakšava nam planove za budućnost. Vjerujem da možemo naš mali grad učiniti još većim. – pojasnila je Renata Potočnik, rođena Ludbrežanka, nekadašnja rukometašica, svojedobno i najbolja sportašica Ludbrega.

Poslovnu karijeru je započela u jednoj ludbreškoj tvrtci gdje je bila angažirana na raznim razvojnim projektima, uglavnom orijentiranima na izvozne poslove tvrtke. Od 2005. godine zaposlena je u međunarodnoj tvrtci sa sjedištem u Prelogu gdje radi kao voditelj prodaje.

Članica je Gradskog vijeća Grada Ludbrega od 2009. godine, a od 2015. godine je i predsjednica istog. U dva mandata obnaša i funkciju predsjednice Odbora za proračun i financije Grada Ludbrega. Uz poslovni i politički angažman uspješno vodi i razvija OPG koji se bavi uzgojem oraha.

– Izbor Renate Potočnik je i potpora gradnji ravnopravnog SDP-a muškaraca i žena koji zajedno žele činiti Hrvatsku boljom, a kako zemlju tako i grad čine ljudi. Grad je živi organizam koji stalno raste, a pokazalo se, kroz određeni period koji pratimo, da je u Grad Ludbreg investirano preko 400 milijuna kuna od strane poduzetnika. Ove godine se također priprema nekoliko većih investicija u iznosu od 150 miijuna kuna i to će biti one koje investitori većim dijelom povlače iz različitih europskih fondova i na taj način rješavaju investicijska ulaganja – rekao je Dubravko Bilić, aktualni ludbreški gradonačelnik i kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

čitam...