Zvijezde kažu

Neki horoskopski znakovi definitivno nisu za vas, provjerite s kim se ne slažete u ljubavi

12:38h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Upoznali ste momka i čini vam se kao muškarac vaših snova? Možda je vrijeme da provjerite koji je njegov horoskopski znak. Naime, zvijezde kažu da se neki horoskopski znakovi nikako ne slažu u ljubavi, piše superžena.

OVAN – najgore se slaže s Rakom i Jarcem

Ovan je ekstrovertni znak, vrlo energičan i vatren. Zato i ne čudi da se najlošije slaže s konzervativnijim znakovima poput introvertnog Raka i Jarca.

BIK – najgore se slaže s Lavom i Vodenjakom

Bik je tradicionalan i stoji čvrsto na zemlji dok su Lav i Vodenjak izrazito slobodoumni ljudi kojima, za razliku od Bika, konformizam, životni red i pravila ne znače previše.

BLIZANCI – najgore se slažu s Djevicom i Ribama

Blizanac je nestalan znak koji obožava promjene i uzbuđenja, dok su Djevica i Ribe potpuna suprotnost – oni vole red, sigurnost i miran život. Doduše, Blizanca mogu privući oštroumnost Djevice i sanjarska priroda Riba, ali na duge staze ova kombinacija rijetko uspijeva.

RAK – najgore se slaže s Ovnom i Vagom

Rak traži stabilnost, a veza s Ovnom ili Vagom nerijetko će biti nestabilna. Ovan je temperamentan i poput nezaustavljive sile, a Vaga često traži raznolikost pa se u vezi s ovim znakovima Rak, kome su važna praktičnost i stabilnost, neće osjećati ugodno.

LAV – najgore se slaže s Bikom i Škorpionom

Lav i Bik se ne slažu jer su vrlo tvrdoglavi i navikli su da dobivaju upravo ono što žele. Škorpion ima vrlo čvrstu snagu volje, zbog čega se također sukobljava s Lavom – ova dva znaka ne odgovaraju jedan drugom, jer su jednostavno previše slični.

DJEVICA – najgore se slaže s Blizancima i Strijelcem

U vezi s Blizancem Djevica se često osjeća frustriranom. Blizanac obično razmišlja uopćeno, dok Djevicu više zanimaju specifični detalji. Isto važi i za kombinaciju sa Strijelcem.

VAGA – najgore se slaže s Rakom i Jarcem

Vrlo društvenoj Vagi ne odgovara predanost Raka rutini i kućnom životu. Uporni Jarčevi s druge strane mogu biti previše naporni da bi Vagu učinili sretnom i stabilnom.

ŠKORPION – najgore se slaže s Lavom i Vodenjakom

Lav bi se škorpionu na početku mogao učiniti kao srodna duša, jer su oba znaka vrlo snažna, ali upravo zbog toga što oba imaju vrlo jaku samovolju teško funkcioniraju zajedno. S Vodenjakom ima zajedničku tvrdoglavost, što je također razlog neslaganja.

STRIJELAC – najgore se slaže s Djevicom i Ribama

Strijelac će pronaći neke zajedničke točke s Djevicom i Ribama, naročito s Ribama čija sanjalačka priroda odgovara Strijelčevoj idealističkoj naravi, ali kad se sve uzme u obzir nisu dobar par. Dok Strijelac svemu pristupa s entuzijazmom i voli probati odmah, Riba je često neodlučna i zbog toga se ova dva znaka najviše sukobljavaju.

10. JARAC – najgore se slaže s Ovnom i Vagom

Jarac voli sve raditi smireno i promišljeno, dok je Ovan impulzivan i donosi odluke na brzinu, bez puno prethodnog razmišljanja. Nad Vagom će Jarac teško moći imati kontrolu.

VODENJAK – najgore se slaže s Bikom i Škorpionom

Slobodoumnog Vodenjaka frustrirat će kruti stavovi Bikova. I Vodenjak i Škorpion uvijek imaju snažno mišljenje o svemu i oba znaka uvijek žele biti u pravu.

RIBE – najgore se slažu s Blizancima i Strijelcem

Ribama je teško razumjeti tijek misli Blizanca, jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok Blizanac mnogo voli govoriti. Strijelčev entuzijazam, energičnost i potreba da stalno nešto radi i isprobava izbezumit će mirnu Ribu.

čitam...
Loading...