Manifestacije idu prema planu

Nema straha od otkazivanja Bebekovog koncerta u Koprivnici zbog koronavirusa, organizator: Koncert Maje Šuput u Novom Marofu nije zato otkazan

Petar Dominić iz tvrtke Tipo Marketing koja je organizator koncerta Petra Graše u Čakovcu 6. ožujka i Željka Bebeka u Koprivnici 7. ožujka te Doris Dragović 18. travnja u Areni Varaždin dao je komentar.

16:00h
0
Foto: ePodravina
Foto: ePodravina

Hrvački klub Podravka odgodio je svojeg Zlatnog pijetla zbog koronavirusa. Rekli bismo opravdano, jer Zlatni pijetao međunarodno je natjecanje na koje svake godine stigne preko 350 sportaša iz inozemstva i regije. Baš zbog dolaska mnogo ljudi iz raznih dijelova Europe, odnosno iz predstrožnosti, odgođeno je veliko hrvačko natjecanje.

Druga stvar je otkazivanje koncerta Maje Šuput koji se trebao održati u Novom Marofu. Organizator Gala Eventi naveli su da je to zbog koronavirusa, odnosno da s obzirom na situaciju smatraju da bi taj događaj trebalo otkazati.

Petar Dominić iz tvrtke Tipo Marketing, koja je organizator koncerta Petra Graše u Čakovcu 6. ožujka i Željka Bebeka u Koprivnici 7. ožujka te Doris Dragović 18. travnja u Areni Varaždin, dao je svoj komentar.

– Trenutno radimo ta tri velika koncerta na sjeveru Hrvatske, te ne osjećamo nikakav pad prodaje ulaznica. Stvari idu redovitim tijekom. Ako Vlada RH donese odluku na razini države, ili Ministarstvo zdravstva zabranu okupljanja, tako ćemo i postupiti. Međutim, do tada nema razloga da o tome razgovaramo i dižemo nepotrebnu paniku. Razlog zašto je koncert Maje Šuput otkazan ne znam, ali koronavirus sigurno razlog nije – rekao je Dominić za eMedjimurje.

– Naravno da smo odgovorni i svakodnevno u kontaktu s nadležnim zdravstvenim tijelima, ali zasada, kao što znamo, nikakva službena „zabrana“ nije na snazi, te kao što vidimo, redovito se održavaju koncerti u Lisinskom, Domu Sportova, Areni Zagreb, održavaju se i nogometne utakmice, te sva ostala javna okupljanja. Godinama već radimo koncerte na najvišoj razini i znam iz iskustva kako se u bilo kakvoj izvanrednoj situaciji koncerti samo odgađaju, ne otkazuju se. Upravo zato smatram da korona virus nije razlog otkazivanja koncerta koji se trebao održati u Novom Marofu – izjavio je.

Tako da ne brinite, Željko Bebek zapjevat će u dvorani Gimnazije ove subote. Događaji i javna okupljanja ne otkazuju se, niti ima panike.

čitam...
Loading...