The Hour of Code

Nemate pojma o programiranju? Ne brinite i dođite na besplatni Sat kodiranja!

12:56h
0
Podijeli objavu
Sat kodiranja

U četvrtak i petak, 8. i 9. prosinca u 11h, Koprivnički poduzetnik u prostorima poduzetničkog inkubatora organizira Sat kodiranja u sklopu globalne inicijative The Hour of Code

Danas, više nego ikad, tržište rada traži dodatne vještine i kompetencije koje ne zahtijevaju samo poslodavci, već i samo tržište. Među njih svakako spadaju i IT vještine kao jedne od najtraženijih u svijetu. Tehnološka pismenost je danas osnovni preduvjet gotovo svakog poslovnog pothvata.

Stoga je važno educirati se za razvoj IT vještina. Koprivnički poduzetnik je u svom radu s mnoštvom malih i srednjih poduzeća prepoznao važnost tehnološke pismenosti i kroz svoje aktivnosti konstantno radi na promociji IT kulture među mladim i već postojećim poduzetnicima, ali i među onima koji će to možda jednog dana i postati.

Jedna od tih aktivnosti je i Sat kodiranja koji se organizira u sklopu globalne inicijative The Hour of Code, a koja ima za cilj predstaviti programiranje i IT kulturu svima onima koji žele zakoračiti u taj, većini, neshvatljiv svijet kodova.

Sat kodiranja je zabavan i edukativan način upoznavanja s programiranjem za sve koji se žele baviti time, ali možda nisu znali kako i gdje krenuti.

Dakle, predznanje nije važno, samo volja i odvojenih sat vremena – ostalo Vas čeka u Koprivničkom poduzetniku u četvrtak i petak od 11h, a mentor-programer je Matija Kolarić.

Prijavite se za sudjelovanje na [email protected] s Vašim podacima (ime, prezime, dan sudjelovanja: četvrtak/petak).

Koprivnički poduzetnik, poduzetnički inkubator
Dravska 17
Četvrtak/petak u 11h

Podijeli objavu