16.8 C
Koprivnica
Subota, 23. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nestao Ivan Matulic iz Miličana
N

Ne propustite

090121-matulic-mKoprivnička policija izvijestila je kako se 4. siječnja 2009. godine, iz kuće udomiteljske obitelji u Miličanima, u općini Sokolovac, u nepoznatom pravcu udaljio Ivan Matulic, rođen 12. srpnja 1954. godine. Nestala je osoba visoka oko 175 cm, slabije te tjelesne građe, prosijede kose, s brkovima.

Raspolaže se podacima da je u trenutku odlaska bio obučen u crne hlače, sivo-zelenu jaknu, šilt kapu sive boje i crne cipele. Za istim je raspisana objava, a do sad poduzetim mjerama i radnjama policije nije pronađen.

U slučaju posjedovanja informacije o ovoj osobi, policija moli građane da obavijeste najbližu policijsku postaju, ili nazovu na besplatne telefonske brojeve 92 ili 0800 0092.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Podaci HZZ-a

LOŠE BROJKE Nezaposlenost raste u svim gradovima županije, najviše šanse za posao imate radite u praktičnoj nastavi, odgoju ili ste učitelj

Nezaposlenost na području cijele županije raste, sudeći prema podacima za kolovoz iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Križevci. Krajem...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti