u grkinama

Nestao je Petar Golubić, ronioci pretraživali dva jezera, u potragu sutra kreće i HGSS

Kao što se navodi na stranici nestali.hr Petar Golubić visine je 180 centimetara, sijede kose i smeđih očiju, slabije je tjelesne građe. 

20:14h
0
Foto: Ivan Brkić

U mjestu Grkine kod Đurđevca jučer je nestao Petar Golubić (1937.). Kao što su nam potvrdili iz PU Koprivničko-križevačke, nestanak 83-godišnjaka prijavio je jučer njegov sin koji je, kada se vratio kući shvatio da oca nema već duže vrijeme.

Osoba je starije životne dobi, određenih zdravstvenih poteškoća, slabije je pokretna pa se pretpostavlja da nije mogao otići daleko od mjesta prebivališta.
Pretragom okolice policija nije pronašla nestalog te su danas tokom dana angažirana i dva ronioca koja su pretraživala dva obližnja umjetna jezera.

Zbog vremenskih uvjeta potraga je u popodnevnim satima obustavljena. Nastavlja se ujutro kada će se policiji priključiti i djelatnici HGSS-a Koprivnica, potvrdio je to pročelnik stanice Dejan Bojovski.

Kao što se navodi na stranici nestali.hr Petar Golubić visine je 180 centimetara, sijede kose i smeđih očiju, slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka nosio je trenirku sive boje, plavu vestu, sivu jaknu i tamno plave crocse.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

čitam...