sama pamet

Nesvakidašnji ulov! Gospodin (60) se vozikao Koprivnicom pijan i drogiran, policija mu pronašla i marihuanu, na sudu žestoko kažnjen

Isključen je iz prometa, odveden je u stanicu, a jutro kasnije i pred suca, gdje je kažnjen s 15.000 kuna

08:36h
0
Općinski i Županijski sud, Palača pravde
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici jučer su imali posla sa 60-godišnjim gospodinom iz Koprivnice, koji je večer ranije ulovljen u prometu s nekoliko prekršaja. Prekršaja koji ne priliče njegovim godinama.

Za početak, vozikao se Križevačkom cestom u Koprivnici s 1,82 promila alkohola. Također, preliminarnim testiranjem utvrđena mu je prisutnost droge u organizmu, a policija je kod njega i pronašla manju količinu marihuane. Vađenje krvi i urina radi analize droge je odbio. Bilo je to u utorak oko 22 sata.

Gospodin je automatski isključen iz prometa, odveden u stanicu, a jutro kasnije i pred suca, gdje se nije dobro proveo. Kažnjen je s 15.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca.

Također, droga mu je oduzeta i protiv njega je podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.