Kažu da su krivi mediji

NEUSPJELI EKSPERIMENT Đurđevački Klub HDZ-a i SDP-a osnovan i propao u jednome danu

Spoj HDZ-a i SDP-a bilo gdje se čini teško mogućim, a na kraju je tako završilo i u đurđevačkom slučaju.

18:00h
0

Nakon što se na prošloj sjednici Gradskog vijeća Grada Đurđevca obznanilo da je formiran Klub vijećnika HDZ-a i SDP-a, koji su oporba u tom gradu, on se raspao niti jedan puni dan nakon toga.

Naime, HDZ-ov Rajko Gašparić i SDP-ov Damir Lacković trebali su podijeliti mandat predsjednika Kluba vijećnika, prve dvije godine vodio bi ga Gašparić, a dvije godine iza toga Lacković.

Ipak, od toga neće biti ništa zahvaljujući, kako su je nazvali, medijskoj hajci zbog njihova surađivanja.

– Odlučili smo da nećemo biti u klubu vijećnika, već ćemo surađivati neformalno. Podigla se medijska hajka, optuživali su nas za koaliciju, a radi se samo u klubu vijećnika s kojim bismo imali bolju poziciju unutar Gradskog vijeća. Mediji su to krivo interpretirali, prenijeli i napuhali da mi to radimo u svoju korist. Ovako ćemo se nastaviti dogovarati i surađivati izvan Kluba vijećnika i radit ćemo za grad – rekao nam je Damir Lacković, ujedno i potpredsjednik Gradskog vijeća.

Spoj HDZ-a i SDP-a bilo gdje se čini teško mogućim, a na kraju je tako završilo i u đurđevačkom slučaju, koji je tako, bar zasad, neslavno priveden kraju.

čitam...