Ima i toga

Neviđeni sukob u autopraonici: S leđa napali traktorista i pretukli ga

09:00h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Nije poznato poznaju li se i otprije nasilni dvojac i traktorist, no za pretpostaviti je da do takvog, nikad viđenog sukoba u Đurđevcu nije došlo slučajno. Tim više jer ni jedan od aktera nije bio pod utjecajem alkohola.

Kada je 39-godišnjak u srijedu poslijepodne odlučio otići oprati svoj traktor u đurđevačku autopraonicu u Ulici grada Vukovara, ni slutio nije što će mu se dogoditi.

Bilo je oko 14.10 sati. Muškarac s đurđevačkog područja prao je svoj traktor i u jednom trenutku s leđa su ga zaskočila dvojica muškarca, 39 i 20-godišnjak s bjelovarskog područja.

Stariji od njih dvojice napadača svojeg vršnjaka je nekoliko puta udario u glavu, nakon čega je Đurđevčanin pao na tlo.

Nasilnom dvojcu to nije bilo dovoljno pa su ga nastavili udarati rukama i nogama po glavi i tijelu.

Napadnuti traktorist završio je na liječničkom pregledu, ali je utvrđeno da se izvukao samo s lakšim tjelesnim ozljedama.

Ubrzo je alarmirana policija koja je 39 i 20-godišnjaka s bjelovarskog područja uhitila i protiv njih podnijela optužni prijedlog za remećenje javnog reda i mira izrazito drskim ponašanjem.

Nije poznato poznaju li se i otprije nasilni dvojac i traktorist, no za pretpostaviti je da do takvog, nikad viđenog sukoba u Đurđevcu nije došlo slučajno.

Tim više jer ni jedan od aktera nije bio pod utjecajem alkohola.

čitam...
Loading...