kupovao hranu za mačke

NEVJEROJATNO Muškarac preminuo usred trgovine, policija traži njegov identitet

Odjednom se srušio na pod kraj police s hranom za mačke. Pokušali smo ga reanimirati, ali nije bilo spasa. Pozvali smo hitnu pomoć, no mogli su samo konstatirati smrt. U šoku smo, rekli su nam iz Graminee.

14:32h
0
Policija
Foto: Ivan Brkić

Danas oko 9.50 sati, unutar poljoapoteke Graminea u Koprivnici na Florijanskom trgu, uslijed infarkta srca preminula je nepoznata muška osoba, za koju do sada poduzetim izvidima nije utvrđen identitet, piše PU Koprivničko-križevačke.

Kako doznajemo, u poljoapoteku je došao biciklom po foliju i hranu za mačke.

– Odjednom se srušio na pod kraj police s hranom za mačke. Pokušali smo ga reanimirati, ali nije bilo spasa. Pozvali smo hitnu pomoć, no mogli su samo konstatirati smrt. U šoku smo – rekli su nam iz Graminee.

Po njega je stiglo pogrebno poduzeće, a policija moli za pomoć oko njegovog identiteta, jer nesretnik sa sobom nije imao nikakve dokumente.

Radi se o muškarcu starosti oko 55 do 60 godina, sijede uredne kose, brade i brkova. Tamnije je puti. Obučen je u bijelu košulju, sivo-plavu jaknu i tamnije traper hlače.

Na nogama ima smeđe visoke cipele. Osoba ima kod sebe dioptrijske naočale. Na glavi je imao plavu šilt kapu. U trgovinu je došao svijetlo plavim starijim biciklom.

Policija je identicirala preminulog i zahvljuje se svim medijima na pomoći, kao i osobama koje su pomogle u otkrivanju identiteta.

čitam...