diler

NEVJEROJATNO U hotelskoj sobi držao nemale količine raznih droga, a policija ga ulovila prilikom prodaje

U sobi je držao, ni manje ni više, nego više od 220 grama droge amfetamin, preko 27 grama smrvljenih tableta droge MDMA, više od devet grama marihuane i 99 komada tableta lijeka Normabel.

12:27h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva
Ilustracija // Foto: Arhiva

Razne vrste droge, prodavao je 35-godišnjak u Ludbregu, no ne zadugo jer je ubrzo pao u ruke policije, koja ga je pronašla u hotelu.

Okrivljenik (35) je 22. siječnja, u sobi hotela u Ludbregu, u cilju daljnje prodaje, a radi stjecanja protupravne imovinske koristi, ni više ni manje, nego držao više od 220 grama droge amfetamin, preko 27 grama smrvljenih tableta droge MDMA, više od devet grama marihuane i 99 komada tableta lijeka Normabel.

Prije samog uhićenja uspio je prodati i dati na uživanje manju količinu droge jednoj osobi.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru od dana počinjenja kaznenih djela zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 25. siječnja donijelo rješenje o provođenju istrage protiv ovog hrvatskog državljanina s prebivalištem u Splitu, zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

čitam...
Loading...