Slobodouman i progresivan

NEVJEROJATNO Umirovljenik otvorenih vidika na svom fejsu objavljivao fotografije jointa, nasada konoplje i sušene marihuane

Objavljivao je fotografije sasušene indijske konoplje, ručno izrađene cigarete odnosno jointa, nasada indijske konoplje i sličnih sadržaja, čime je izravno-neizravno promicao izradu, posjedovanje, uporabu i promet drogama.

08:00h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Ilustracija // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Zanimljiva promocija i poduka o uzgoju i konzumaciji marihuane dogodila se ljetos u Legradu, ni manje ni više, nego putem društvene mreže iz obiteljske kuće jednog ‘suvremenog’ umirovljenika.


Naime, umirovljenik je iz vlastitog doma na svojem otvorenom profilu na Facebooku, prošlog srpnja promovirao korištenje i način uporabe droga.

Došao je na nevjerojatno suludu ideju te na svom profilu objavljivao fotografije sasušene indijske konoplje, jointa, nasada indijske konoplje i sličnih sadržaja. Time je izravno-neizravno promicao izradu, posjedovanje, uporabu i promet drogama.

Prekršajni sud u Koprivnici donio je prema 52-godišnjaku okrivljujuću presudu, čime mu je dosudio novčanu kaznu od 300 kuna koju je dužan platiti u roku mjesec dana, no bit će dovoljno ako u roku otplati i dvije trećine.

Okrivljenik se odrekao prava na žalbu te je priznao presudu pravomoćnom.

čitam...