Nevolje Slavena uoči Osijeka: Jurić ne igra do kraja jeseni

12:01h
0

090202-juric-mIskusni Slavenov ofenzivac Mario Jurić ponio je bolnu uspomenu s Kup-gostovanja kod drugoligaša Splita – slomljena mu je kost u malom nožnom prstu, zbog čega će vjerojatno propustiti sve utakmice do kraja jesenskog dijela sezone. Kako je od ranije ozlijeđen i Bojan Vručina, trener Slavena Belupa Zlatko Dalić ostao je bez dvojice napadača koji su bili njegov prvi izbor.

U subotu je koprivnički gost Osijek, momčad koja iza sebe ima četiri uzastopne ligaške pobjede. Riječ je o vrlo neugodnoj i efikasnoj ekipi, i Farmaceutima neće biti nimalo lako osvojiti sva tri boda, koja su im potrebna za priključak s gornjim dijelom ljestvice.

Trebat će odigrati bolje nego do sad. Protiv Međimurja se Slaven izvukao nakon vodstva gostiju od 1:2, no u susretu s Osijekom trebatće više koncentracije i nogometnog znanja za ostvarenje željenog rezultata, a to je pobjeda.

Utakmica je na rasporedu u 20,30 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici, a sudit će Edi Šunjić iz Splita.

Vjerojatni sastav Slavena Belupa (4-1-3-2): Rodić – Purić, Kokalović, Rogulj, Maras – Nynkeu – Papa, Šafarić, Delić – Tepurić, Vojnović. TRENER: Zlatko Dalić.

Klupa: Pelin, Csizmadia, Poldrugač, Bilen, Posavec, Gregurina, Jakšinić, Poredski.

Nedostaju: Jurić, Vručina (ozlijeđeni), Čaval (nespreman), Gal, Jambrušić (nemaju pravo nastupa).

čitam...