Nexe osvojio Vrbin memorijal, Cmarko najbolji vratar

09:04h
0
Najbolji pojedinci Marin Sakić, Hrvoje Marinčić i Zvonimir Cmarko s tajnicom RK Koprivnice Sonjom Šafar Turk // Foto: Koprivnica.net

Rukometaši Koprivnice doživjeli su dva poraza na Memorijalnom turniru „Goran Vrbošić Vrba”, kojeg su 21. put organizirali u spomen na svog igrača koji je kao dragovoljac položio svoj život u obrani domovine.

Detalj s utakmice Koprivnice i Nexea // Foto: Koprivnica.netKoprivnica je u prvom susretu izgubila od zagrebačkog Medveščaka 37:22, a potom je od rukometaša Nenada Smiljanca bolji bio i našički Nexe rezultatom 37:23.

Iako su osvojili posljednje mjesto, domaćima je pripala jedna individualna nagrada. Naime, kapetan Koprivnice Zvonimir Cmarko proglašen je najboljim golmanom turnira.

Najbolji igrač je Marin Sakić iz Nexea, a najbolji strijelac s 18 pogodaka je Hrvoje Marinčić iz Medveščaka.

Iako su bili najavljeni, gosti iz mađarskog kluba Kolmo sport ipak se nisu pojavili u Koprivnici, ispričali su se jer nisu mogli osigurati autobusni prijevoz zbog teških vremenskih prilika.

Tako je Nexe s dvije pobjede obranio prošlogodišnji naslov prvaka Vrbina memorijala, a Medveščaku je pripalo drugo mjesto.

REZULTATI

Medveščak NFD – Koprivnica 37:22

Nexe – Medveščak NFD 48:33

Koprivnica – Nexe 23:37

Rukometaši Nexea osvojili su Vrbin memorijal drugi put zaredom // Foto: Koprivnica.netLJESTVICA

1. Nexe 4

2. Medveščak 2

3. Koprivnica 0

NAJBOLJI IGRAČ: Marin Sakić (Nexe)

NAJBOLJI VRATAR: Zvonimir Cmarko (Koprivnica)

NAJBOLJI STRIJELAC: Hrvoje Marinčić (Medveščak)