LIGA PRVAKINJA

Nije bilo tijesno kao jučer, Podravka Vegeta uvjerljivo poražena od moskovskog CSKA

Domaće igračice, podsjetimo, u prvome od dvaju ogleda slavile su rezultatom 30-26 (18-16).

18:28h
0
CSKA - Podravka Vegeta
Foto: Максим Серегин

Rukometašice Podravke Vegete jučer unatoč dobroj partiji nisu uspjele savladati favorizirani moskovski CSKA. Domaće igračice, podsjetimo, u prvome od dvaju ogleda slavile su rezultatom 30-26 (18-16).


– Loše smo ušle u utakmicu, ali rasle smo kako je dalje tekla, nismo im dozvolile odvajanje. Ponosna sam na cure jer smo se borile do zadnje minute. Ponovno nam je nedostajalo malo sreće i iskustva, ali nismo se predavale. Sutra nas čeka nova utakmica, nova borba i spremne smo, bez obzira na poraz dati sve od sebe – kazala je Magdalena Ećimović nakon utakmice za službene klupske stranice.

Dakle, došlo je to sutra, odnosno danas, te je odigran drugi susret Lige prvakinja. Konačni rezultat glasi 20-36 (10-16). Iza rezultata stoji priča prema kojoj Podravkašice nisu bile blizu kao jučer. Već su nakon prvoga dijela Ruskinje imale šest pogodaka razlike, dok je sredinom nastavka bilo i deset, a nakon posljednjeg zvižduka i 16.

Tablice skupine B elitnoga europskoga natjecanja pokazuje kako se CSKA nalazi na prvome mjestu s 21 bodom, odnosno deset pobjeda te po jednim porazom i neriješenim rezultatom. Podravka je, s druge strane, na posljednjem mjestu s dva boda – jednom pobjedom i deset poraza.

čitam...