-2.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Doza nadahnuća

Nikad nije kasno
N

Napredovanje kroz život podrazumijeva da se otvorite za nove mogućnosti, ideje, druge ljude, događaje, stvari. Dopustite sebi tražiti više od života. Ipak, to je vaš život i o vama ovisi kako ćete ga proživjeti.

Ne propustite

Reče jednom Pablo Picasso: ”Tko hoće nešto učiniti, nađe način, tko neće, nađe opravdanje“

- Oglas -

Uvjereni smo da je posao samo nešto što moramo odraditi da bismo mogli živjeti, odnosno preživjeti. Važno je da radimo, moto je našeg društva, a jesmo li zadovoljni time što radimo i koliko smo za to plaćeni, stavljamo u drugi plan.

Posao predstavlja velik dio našeg života, a da bi u životu bili zadovoljni vrlo je važno raditi posao koji volimo i bitno je da se usudimo takav posao i potražiti.

Možda ste i vi bili od one djece koju su roditelji sputavali ili su za vas imali svoje planove. Ono kada ste dijete i pitaju vas što želite biti kad odrastete, a vi odgovorite glumac ili slikar ili pisac ili pjevačica, a onda vam roditelji poslije objasne da trebate imati neki konkretan posao, morate imati pristojnu i stalnu plaću, obitelj i tek to ostvarite bit ćete uspješan i ostvaren čovjek. Sve ostalo je neozbiljno, nestvarno, rizično…

- Oglas -

Možda ste i vi od one djece koja su zatomila svoju kreativnost, svoju osobnost i svoj talent.

Napredovanje kroz život podrazumijeva da se otvorite za nove mogućnosti, ideje, druge ljude, događaje, stvari. Dopustite sebi tražiti više od života. Ipak, to je vaš život i o vama ovisi kako ćete ga proživjeti.

Šokantno je koliko ljudi ne prepoznaje i ne vjeruje u svoje kvalitete i zato se ne usuđuju napustiti posao koji ne vole. Strahuju ostati bez posla jer misle da ih više nitko ne bi zaposlio, ne vjeruju u svoju vrijednost.

Uvijek imate mogućnost ostvariti svoj san, uvijek imate mogućnost biti Vi. I nemojte opet nasjesti na ono da ste prestari, da je sada kasno, da više nema smisla. Nikada, ali baš nikada niste toliko stari da se ne bi mijenjali.

Život ne završava i ne počinje u određenim godinama. Život počinje udahom i završava izdahom, a sve ostalo je disanje. Dišite punim plućima.

O autorici: Rođena sam u Koprivnici gdje živim i radim. Interes za osobni i duhovni razvoj tjerao me da se osobno razvijam te dugi niz godina proučavam razna područja filozofiju, religiju, psihologiju te novije duhovne učitelje i mislioce. Pohađala sam niz tečajeva, radionica i seminara, a 2015. godine završila sam TT COACHING program rada s klijentima Tomislava Tomića. O sebi bih rekla da sam optimistična, vedra i pouzdana osoba koja uživa u prirodi i druženju s ljudima. Želja mi je drugima pružiti podršku i pomoć pri ostvarivanju njihovih ciljeva, želja i snova. Život je velika radost, a savladavanje izazova čini nas samopouzdanijim i mudrijim. Veselim se svoje znanje i iskustvo podijeliti s vama!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti