DOBROTA SE ISPLATI

Nikad prekasno za humani čin, sutra donirajte najpotrebitije, a idući tjedan darujte svoju krv

Pozovite i one koji do sada nisu darivali krv ili donirali potrepštine najpotrebitijima. Nikada nije kasno učiniti ovaj humani čin.

10:04h
0
Projekt Socijalna košarica // Foto: GD CK Koprivnica
Projekt Socijalna košarica // Foto: GD CK Koprivnica

Akcija prikupljanja donacija u shopping centru Supernova održat će se sutra, 15. veljače, od devet do trinaest sati. U navedenom vremenu, volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, kupcima će dijeliti letke s popisom potrebnih namirnica kako bi oni koji žele učiniti dobro djelo znali što mogu donirati za potrebe Socijalne samoposluge.

Trenutno nedostaju različite mesne konzerve, kava, pelene, toalet papir i raznovrsne higijenske potrepštine

Podsjećamo, korisnicima Socijalne samoposluge paketi s osnovnim prehrambenim namirnicama dijele se jednom tjedno, a ako želite naknadno donirati robu, prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine, mogu ih donijeti i u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, Braće Radića .

Također, iz Gradskog društva javljaju kako idući tjedan kreće akcija darivanja krvi, a svoju krv ćete moći dati od ponedjeljka do petka, prema sljedećem rasporedu.

17. veljače – od 8.30 do 12 i od 12.30 do 16 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica
18. veljače – od 10 do 13.30 i od 14 do 17.30 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica
19. veljače – od 11 do 14.30 i 15 do 18.30 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica
20. veljače – od 8 do 11.30 sati u Gimnaziji Fran Galović, a poslijepodne od 14 do 17 sati u Hlebinama u Društvenom domu
21. veljače – od 9 do 11.30 sati za zaposlenike poduzeća Komunalac, KC Plin, KC Vode na adresi Mosna 5, a u poslijepodnevnim satima u tvornici Vegeta i Podravka jela od 12 do 15.30 sati u prostorijama restorana prehrane

 

Loading...