INFORMATIKA

Nikola Mihočka, učitelj u OŠ Đurđevac, dobitnik je Godišnje nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja

Među 504 nagrađena odgojno-obrazovna radnka tako se našao i učitelj i voditelj brojnih školskih projekata, autor sedam kompleta udžbenika iz informatike i priručnika za pripremanje učenika za natjecanja.

08:40h
0
Foto: Grad Đurđevac

Učitelj informatike u Osnovnoj školi Đurđevac Nikola Mihočka dobitnik je Godišnje nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja. Dodjela nagrada, uzevši u obzir epidemiološku situaciju, bit će održana u ponedjeljak putem interneta, na međunarodni Dan učitelja.

Među 504 nagrađena odgojno-obrazovna radnika tako se našao i učitelj i voditelj brojnih školskih projekata, autor sedam kompleta udžbenika iz informatike i priručnika za pripremanje učenika za natjecanja. Bio je mentor državnom prvaku te dobitnik nagrade za najbolji rad na međunarodnoj CARnet-ovoj korisničkoj konferenciji. Također, voditelj je Županijskih stručnih vijeća učitelja informatike u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Centra izvrsnosti za informatiku u BBŽ, tajnik Zajednice tehničke kulture Grada Đurđevca i predsjednik Šahovskog kluba Picok Đurđevac.

Podsjetimo, Mihočka je u veljači unaprijeđen u zvanje učitelj savjetnik.