dane provodi s voljenom suprugom i kćeri

Nikola Pokrivač je konačno zdrav, i treći puta je pobijedio rak: Super sam, o povratku bolesti ne razmišljam

Obitelj ga je mogla gledati kroz staklo, ali danas su stvari drugačije. Nikola svaku moguću sekundu provodi s dvije najdraže žene, sa svojom suprugom i kćeri. 

15:00h
0
Nikola Pokrivač s kćerkom // Ustupio Jutarnji list

Desetka Slaven Belupa, Nikola Pokrivač, sjajno se oporavlja od presađivanja koštane srži primljenih od svoje majke Ane.

Hodgkinov limfom bolest je koja Pokrivaču ne da mira, nedavno mu se vratila treći puta. Proteklih dana Nikola je viđen u Koprivnici gdje je posjetio svoje, sada bivše suigrače. Naime, nogometu se ne planira vraćati, barem ne u igračkom smislu.

– Dobro sam, super sam. Svakog četvrtka moram na kontrolu, ali to mi nije nikakav problem. Nogomet više neću igrati, barem ne profesionalno. Upisao sam trenersku akademiju i pokušat ću dobiti trenersku licencu. Ne razmišljam o povratku bolesti – rekao je Nikola Pokrivač.

Pokrivaču se nedavno bolest vratila po treći puta, a zbog njega je u Koprivnici održana donacija matičnih stanica na koju se odazvalo mnogo ljudi. Ipak, Nikoli je savjetovano da mu donor bude netko iz kruga obitelji, a odabir je pao na majku Anu.

Prva dva mjeseca oporavka bili su najteži, morao je biti u totalnoj izolaciji, odsječen od svih. Obitelj ga je mogla gledati kroz staklo, ali danas su stvari drugačije. Nikola svaku moguću sekundu provodi s dvije najdraže žene, sa svojom suprugom i kćeri.

Loading...