Misterij

Nikome nije jasno kako i zašto je pretučeni nogometaš došao od Karlovca do Koprivnice

15:46h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Mladić ima teške tjelesne ozljede, posebno glave. Borili smo se za njegov život. Sada je stabilno, komunicira, ali ozljede glave su takve da je još životno ugrožen, rekao je dr. Josip Večenaj.

Nakon što se pojavila informacija da je u Karlovcu pretučen mladić iz Koprivnice, naknadnim informacijama utvrđeno je da je riječ o 18-godišnjem nogometašu Stjepanu N. iz Sesveta, prenosi Večernji list.

– Mladić ima teške tjelesne ozljede, posebno glave. Borili smo se za njegov život. Sada je stabilno, komunicira, ali ozljede glave su takve da je još životno ugrožen – rekao je dr. Josip Večenaj, voditelj Odjela za anesteziologiju, reanimaciju i intenzivno liječenje Opće bolnice u Koprivnici za Večernji.

Kako navode, sumnja se da je došlo do tučnjave između navijača nakon finalne utakmice regionalnog kupa Sjever u futsalu. Svjedoci su naveli da je u dvorani bilo oko 600 navijača Dinama, a kasnije su na ulicama Karlovca navodno radili nered. U tom metežu tijekom noći moguće je da je stradao i Stjepan N.

Još uvijek nije jasno kako i zašto je završio nakon incidenta na Badnjak u Koprivnici. Jedno od mogućih objašnjenja je da je putujući u vlaku za Zagreb izišao tek u Koprivnici te potražio pomoć zbog ozljeda.

čitam...
Loading...