ljepotica

Nina Bojanović, hrvatska Miss Supranational, u pripremi za svjetski izbor napravila jednu drastičnu promjenu: Ne gleda se samo ljepota

Otkad je postala missica njena popularnost se znatno povećala, stiže više ponuda za posao, prepoznaju ju na svakom koraku.

20:30h
0
nina

Prošla su skoro dva mjeseca otkad je Nina Bojanović, djevojka iz Jagnjedovca nedaleko Koprivnice, okrunjena za novu hrvatsku Miss Supranational. Na jednom od najvećih svjetskih izbora koji će se održati u Poljskoj Nina će predstavljati Lijepu našu, ali točan datum se još ne zna zbog trenutne situacije s koronavirusom. Neka predviđanja govore kako bi se izbor mogao održati u kasno proljeće.

– Mogu reći da sam jako uzbuđena i veselim se predstavljati Hrvatsku. Naravno, sve to krasno zvuči, ali postoje i mukotrpne pripreme koje trenutno imam i koje ću još jače imati što se više bude približavao sam dan natjecanja – rekla je u uvodu za ePodravinu.

– Miss Supranational je veliko svjetsko natjecanje koje puno traži, a to nije samo ljepota. Pod to podrazumijevam česte sastanke, vježba tog specifičnog hoda koji oni traže, fotografiranje, moram biti psihički jaka i fizički spremna. Koliko to možda ljudima lako zvuči, to je jedan težak proces jer ipak ovo više nije samo državno natjecanje nego svjetsko gdje moram biti potpuno spremna uz to da sam ja veliki perfekcionist – kaže Nina koja prati poseban program prehrane tako da na dan svjetskog izbora izgleda fizički dobro i utrenirano.

Foto: Ustupila Nina Bojanović

Otkad je postala missica njena popularnost se znatno povećala, stiže više ponuda za posao, prepoznaju ju na svakom koraku.

– Život mi se dosta promijenio nakon natjecanja. U toj jednoj sekundi postala sam javna osoba i znala sam da nema povratka. Ljudi su me počeli primječivati na ulici, digao mi se broj pratitelja na društvenim mrežama i naravno meni najvažnije sklopila sam nova poznanstva. Imala sam ponude za spotove i reklame. No, trenutno imam previše obaveza zbog samog izbora, a i također moram istaknuti da sam maturant i pripremam se za maturu koja mi je jako bitna jer planiram studirati na privatnom fakultetu Aspira koji sam dobila kao poklon na izboru – priča nam ona.

U tijeku priprema za izbor, prije nekoliko dana Nina je odlučila promijeniti jedan uočljivi detalj na sebi. Inače brineta, Nina je postala plavuša.

– Mnogi me pitaju hoću li ostati plava do natjecanja. Da, mislim. Nasljednica sam prekrasne Helene Krnetić koja je bila prva plavuša Miss Supranational Hrvatske. Moram naravno spomenuti cijeli tim koji brine o meni. Dis Prom od Lee Juren i Dunje Stocce koje brinu o mojoj plavoj kosi. Kozmetički salon LA COULISSE by Ivana Petrović koja njeguje moju kožu i brine za moje nokte. I MAAT STUDIO by Matea Šipuš koja me šminka da se uvijek mogu osjećati kao kraljica – zaključila je Nina za ePodravinu.

Ninine pripreme za svjetski izbor pratite na portalu ePodravina! Želimo joj puno sreće na izboru, ne sumnjamo da će biti sjajna!

Nina kao plavuša // Foto: Ustupila Nina Bojanović

Kako Nini stoji plava kosa?