najbolji napad lige

NK Križevci u zadnjoj fazi pregovora s kapitalcem iz Ždralova, ostale finese do potpisa

Ovako bi Križevci svoj napad dodatno pojačali jednim provjerenim i iskusnim imenom, a 29-godišnji Sučić donio bi zasigurno pododsta pogodaka ekipi Križevaca. Križevci su polusezonu završili na osmom mjestu s 18 postignutih pogodaka.

17:00h
0
Mile Sučić // Foto: zvono.eu (fotografija preuzeta uz dozvolu)
Mile Sučić // Foto: zvono.eu

Nakon što je nogometni klub iz Križevaca, NK Križevci, odabrao svoje vodstvo i ponovno dao povjerenje Damiru Kemenoviću, u upravi kluba krenuli su u ozbiljne pothvate. Prošlog tjedna uprava Križevaca sastala se s napadačem Mladosti iz Ždralova.

Riječ je o Mili Sučiću, visokom snažnom napadaču koji je inače iz Novoseljana, a gotovo je cijelu svoju karijeru proveo u Mladosti iz Ždralova. Na pregovorima je uprava Križevaca razglabala mogućnost transfera sjajnog napadača u redove Križevaca, a Sučić bi bio pojačanje i za mnoge klubove Treće HNL.

Iako prijelazni rok službeno nije počeo, Križevci su na dobrom putu da svoj napad dodatno pojačaju jednim provjerenim i iskusnim imenom, a 29-godišnji Sučić pridružio bi se se svom donedavnom suigraču iz Ždralova, Alenu Marasu. Križevčani su polusezonu završili na osmom mjestu s 18 postignutih pogodaka.

Da su pregovori u tijeku potvrdila nam je i uprava nogometnog kluba Križevci. Situacija je takva da NK Ždralovi, odnosno Mile Sučić, ima još jednu ponudu na stolu. Koju će odabrati, pokazat će vrijeme.