Kadrovske promjene

NK Prekodravac ima novog trenera, Tišljarić: Blažek nije smijenjen zbog rezultata, odstupio je sam

On je trener koji voli raditi, a ponajveći problem bio mu je slab odaziv igrača na treninge, što mu se nije dopadalo. Neki dečki odustali su nakon drugog kola, dok ih je nekolicina otišla za fakultetskim i školskim obavezama, te neće biti previše u mogućnosti pohađati treninge, kaže Tišljarić.

13:00h
0

Iako su prošla tek četiri prvenstvena kola, počele su smjene trenera. S druge Prvi klub koji je ove sezone promijenio trenera jest Prekodravac iz Ždale. Uprava Prekodravca bila je prisiljena tražiti novog trenera nakon što je trener Blažek dao otkaz. U prva četiri kola upisana su četiri prvenstvena poraza, što je samo požurilo odluku sada bivšeg trenera Blažeka.

– Gospodin Blažek je već nakon drugog kola izrazio svoju namjeru da odstupi s mjesta trenera našeg kluba. On je trener koji voli raditi, a ponajveći problem bio mu je slab odaziv igrača na treninge, što mu se nije dopadalo. Neki dečki odustali su nakon drugog kola, dok ih je nekolicina otišla za fakultetskim i školskim obavezama, te neće biti previše u mogućnosti pohađati treninge. Ždala je sama po sebi lokacijski dislocirana, što je također dodatan problem. Tako da trener nije smijenjen zbog rezultata, već iz drugih razloga. Bili smo primorani tražiti novog trenera i našli smo ga u Darku Napanu – rekao je Vladimir Tišljarić, predsjednik nogometnog kluba Prekodravac.

Na klupu Prekodravca zasjeo je Darko Napan, koji je u karijeri trenirao Bratstvo iz Kunovca, novigradsku Dravu, virovski Podravac i kloštransku Mladost. Ni sa jednima nije napravio zapaženi rezultat, ali možda je upravo ekipa Prekodravca ona s kojom će napraviti iskorak. Prvi zadatak novog trenera jesu bodovi koji su Prekodravcu nasušno potrebni. Prvi trening s  novom momčadi Napan će odraditi danas u 19 sati u Ždali, dok će vatreno krštenje imati ovog vikenda protiv ekipe Ferdinandovca na svom terenu u Ždali.

 

čitam...