BOGATI ASORTIMAN

NOA se nastavlja širiti, novi brand store otvoren u šibenskom shopping centru

Povodom otvorenja šibenskog NOA brand storea, kupce očekuje atraktivan popust od 30 posto na cjelokupan asortiman od 26. do 28. srpnja.

15:21h
0
Foto: Hangar 18

Otvoren je novi NOA brand store u shopping centru Dalmare u Šibeniku. Nalazi se na prvome katu, ulazu C, a cijeli trgovački centar ima više od 70 trgovina. Smješten je na južnom ulazu u Šibenik, na adresi Ulica Velimira Škorpika 23, a godišnje ga posjeti više od pet milijuna posjetitelja.

NOA trgovina kupcima nudi cjelokupni asortiman – NOA pametne telefone, NOA Vision televizore, NOA tablete te NOAline dodatnu opremu. Pametni telefoni dolaze u tri serije: Element, Core i Rugged. Inače, dvije godine za redom, NOA mobiteli proglašeni su Best Buy Smartphone od strane svjetske EISA organizacije koja već više od 35 godina odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike.

Vizija NOA branda je biti lider u B segmentu, donoseći korisnicima funkcionalnosti i eleganciju uređaja iz A brandova te ponuditi dodatne vrijednosti za korisnike kao što su NOA Premium Care usluga i kvalitetna korisnička podrška u smislu vlastitog servisa na svakom tržištu.

Povodom otvorenja šibenskog NOA brand storea, kupce očekuje atraktivan popust od 30 posto na cjelokupan asortiman od 26. do 28. srpnja te druge pogodnosti i iznenađenja. Radno vrijeme trgovine je sve dane u tjednu od 9 do 21 sat.

Nakon otvaranja prvog NOA brand stora u Dublinu u Irskoj ove godine u travnju, NOA se nastavlja širiti te je ovo druga NOA brand trgovina u Hrvatskoj nakon one otvorene u Zadru.

čitam...
Loading...