druga hnl

Nogometaši Međimurja u štrajku zbog neisplate plaća, poručeno im je da novca nema?

Spomenimo kako u Međimurju igra Koprivničanac Nino Brcković, dugogodišnji igrač Koprivnice, a tamo su još i Robin Zanjko i Leo Hajdinjak.

10:36h
0
NkKoprivnica NkMeđimurje
Foto: Ivan Brkić

NK Međimurje klub je s bogatom poviješću, a uz Varteks jedan je od najvećih sa sjevera zemlje. Trenutno se natječu u Drugoj HNL i, gledajući na tablicu, ide im jako dobro. Na petom su mjestu ljestvice, prvoplasirani Dragovoljac bježi im samo tri boda.

No, prema pisanju msmreza.com.hr, u klubu ipak nije baš tako dobra situacija. Nogometaši Međimurja u utorak i srijedu preskočili su treninge zbog kolektivnog štrajka. Iz izvora bliskog klubu saznali su kako je igračima poručeno da novca nema, a onda je i predsjednik Marijan Uršanić ponudio svoju ostavku.

Spomenimo kako u Međimurju igra Koprivničanac Nino Brcković, dugogodišnji igrač Koprivnice, a tamo su još i Robin Zanjko i Leo Hajdinjak koji su također nosili dres Koprivnice, a prošli su i Školu nogometa Slaven Belupa. Dodajmo još kako su u Međimurju na posudbi i Slavenaši Havelka i Čovo.

Igrači tako nisu materijalno nagrađeni za jako dobra izdanja u prvih 11 kola. Tim više, Međimurje sutra igra derbi kola protiv Opatije gdje bi u slučaju pobjede moglo doći još bliže vrhu.

Kako će se stvar raspetljati saznat će se u narednim danima.