Nova Godina u Areni: Črešnjevo na banfičku Afriku, ispit istine za Mal-Gal građevinarstvo

15:13h
0
Ilustracija

Počinje nokaut faza! Na samu Novu Godinu, od 16 sati poslijepodne, u Areni Varaždin igrat će se utakmice 1/16 finala glavnog (seniorskog) turnira i utakmice osmine finala veteranskog turnira. Pred nama je završnica 34. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, novogodišnji program nudi osam super atraktivnih utakmica.

Najgledanija utakmica dana bit će bez sumnje sraz ekipa MNK Črešnjevo & Restoran El i Caffe bara Afrika Banfica. Navijači Črešnjeva u Arenu putuju autobusom, ali i varaždinski kvart Banfica diše s ekipom CB Afrika. Črešnjevo je „domaćin” po natjecateljskom statusu (viši broj nakon prvoga kruga), CB Afrika po geografskom kriteriju (Arena je svega koju stotinu metara od Banfice). Bit će vatreno, u to ne treba sumnjati.

Pred velikim će ispitom biti i Mal-Gal građevinarstvo. Krapinski sastav je prije svega tri dana osvojio veliku Kutiju šibica i apsolutni je favorit protiv novomarofskog Prestigea. No malonogometaši iz Marofa i Makojišća itekako će nastojati odigrati sukladno imenu – za prestiž, a nije da nemaju aduta u rukavu. Stjepan Oštrek, član talijanske Catanie, sigurno je najjača karika, međutim ova je ekipa dosad igrala i bez njega pa je oduševljavala. S njim bi mogla biti još opasnija.

Jake će utakmice biti i sve ostale, Zunog Winus je održao nulu s Mal-Galom, a dalje želi i Ljubeščica pojačana Petrićem, TC Lexi će pokušati preskočiti prošlogodišnjeg četvrtfinalista Džani Promet, a vatreno će biti i u sarzu Kolding Caffea iz Zagreba i lanjskog polufinalista ASO Ponosa iz Krapine, pojačanog sjajnim Robertom Murićem. Club MM je favorit protiv MIP Weylanda iz Pušćina, ali Tot i društvo također imaju „konja za trku”.

Dvije velike atrakcije nude i utakmice osmine finala veterana, pobjednik će izboriti četvrtfinale i povrat uplaćene kotizacije. Sjajna, srčana Elkom Ivančica ima težak zadatak protiv Green Baya s Ivančićem, Darmopilom i KC-društvom, a Agroproteinka će ulogu favorita morati znati opravdati protiv Automobila Lončar koji – čini se – još nije pokazao što može i zna. Sve u svemu, u Areni je na repertoaru velika malonogometna Nova Godina!

1/16 FINALA SENIORI & OSMINA FINALA VETERANI – SRIJEDA, 01. siječnja 2013.

16:00

MNK LJUBEŠČICA – ZUNOG WINUS (Koprivnica)

16:40

TRGOVAČKI CENTRI LEXI (Klenovnik) – DŽANI PROMET (Zagreb)

17:20

VET ELKOM IVANČICA (Ivanec) – GREEN BAY (Varaždin)

18:00

MAL-GAL GRAĐEVINARSTVO (Krapina) – CB PRESTIGE (Novi Marof)

18:40

MNK ČREŠNJEVO & RESTORAN EL – CB AFRIKA BANFICA (Varaždin)

19:20

VET AGROPROTEINKA (Zagreb) – AUTOMOBIL LONČAR (Varaždin)

20:00

CLUB MM (Zagreb/Sesvete) – MIP WEYLAND (Pušćine)

20:40

KOLDING CAFFE (Zagreb) – ASO PONOS (Krapina)

Sve ostale informacije možete pratiti na službenim stranicama turnira www.pan-kup.com