12.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 5. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nova imenovanja u Podravki: Tonklin umjesto Nakića na čelu Danice
N

Ne propustite

Nastavljajući organizacijske promjene započete u rujnu, a u cilju boljeg korištenja vlastitih ljudskih resursa i kompetencija, Uprava Podravke imenovala je Željka Tonklina novim predsjednikom Uprave Danice d.o.o. Na tome mjestu zamijenit će Romea Nakića, a s mjesta člana Uprave Danice opozvana je Slavica Kolesar, pa će tako broj članova Uprave Danice biti smanjen s tri na dva člana. Uz Tonkina, na mjestu člana Uprave ostati će Adriana Pašica, priopćeno je iz Korporativnih komunikacija koprivničke kompanije.

Željko Tonklin na novu poziciju dolazi s mjesta direktora Podravke Poljska i jedan od Podravkinih menadžera s velikim međunarodnim iskustvom. Na Tonkinovo mjesto imenovan je dosadašnji direktor Podravke Mađarska Dalibor Šijak kojega će zamijeniti Vatroslav Hubicki. Uz to, i Tržište Istočne Europe nakon tri mjeseca odlaskom Danka Martinčevića dobilo je novog direktora – Davora Popovića.

Nova imenovanja stupaju na snagu druge veljače ove godine. Tijekom prosinca i siječnja izvršene su promjene i u dijelu srednjeg menadžmenta. Uprava Podravke navedenim odlukama zaključuje ciklus organizacijskih promjena u kojima je donesen i novi sustav nagrađivanja, imenovano 30-ak osoba na postojećim ili novim radnim mjestima, otkazano je više od 60 ugovora s posebnim uvjetima, 55 ljudi otišlo je s otpremninama, a 20-ak je osoba sporazumno napustilo kompaniju, ističe se u priopćenju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti