6.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nova predstava Lutkarske družine Kopriva, pec, pec
N

Ne propustite

„Princeza u potrazi za srećom” naziv je nove predstave koju je pripremila Lutkarska družina Kopriva pec, pec, Društva naša djeca Koprivnica.

To je priča o djevojčici Klari koja je uvjerena da je njenom tati netko ukrao sreću, pa kreće u potragu za njom. Na putu susreće prijatelje i neprijatelje, prolazi kroz opasne situacije da bi na kraju shvatila da je upravo ona tatina najveća sreća.

Prema priči Ulfa Starka tekst je adaptirala Tigrena Csik koja je zaslužna i za izradu lutaka i scene. Glume Leona Barešić, Mia Kramar, Adrijan Astaloš, Jana Senjan, Teo Šimek, Lovro Šeb, Anja Rak, Ema Rak, Sven Šestak, Jakov Šimek i Katija Gaži, a sudjeluje i skupina “Kikići” iz dječjeg vrtića Tratinčica.

Premijera je zakazana za četvrtak, 5. ožujka u 18 sati u Domu mladih uz dobrovoljni prilog odraslih, a organizirana predstava za djecu iz vrtića je u ponedjeljak 9. ožujka u 10 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Rebeka i Dražen današnji su slavljenici, čestitajte im!

Rebeka i Dražen današnji su slavljenici. Rebeka je racionalna, uzbuđena, bezgranična, energična, draga i zabavna osoba. Dražen je dinamična, snalažljiva, ugodna,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti