epidemija

Novak Đoković u Zadru zaražen koronavirusom, susjedni mediji prozvali ga Djokovid 19

15:23h
0
Hrvatske rukometašice sa srpskim tenisačem Novakom Đokovićem

Trenutno najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković pozitivan je na koronavirus, pišu domaći i susjedni mediji. Zarazio se u Zadru na Adria Touru, gdje je prvi slučaj korone detektiran kod Bugarina Grigora Dimitrova.

Turnir je prekinut, a velik broj ljudi odmah je stavljen u samoizolaciju. Pozitivnim na Covid-19 pokazao se i naš najbolji tenisač Borna Ćorić. Đoković se družio s mnogim ljudima tijekom boravka u Zadru, a među njima je i premijer Andrej Plenković koji nije pozitivan.

Đoković se odmah vratio u Srbiju sa svojom obitelji, a zaraženom se pokazala i njegova supruga. Čeka ih boravak u karanteni, kao i ponovni test na koronu za pet dana.

– Organizirali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio, vjerujući da su se stekli uvjeti za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave liječnika i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se ničija situacija neće komplicirati i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji sljedećih 14 dana i ponoviti test za pet dana – izjavio je Đoković kojeg su srpski mediji u šali prozvali Djokovid 19.

Loading...