međunarodni obrazovni sustav

Nove radionice u novim prostorima Škole brzog čitanja i mudrog učenja!

Na oglednim radionicama se igramo, zabavimo, procijenimo brzinu čitanja i razumijevanja te naučimo novu tehniku pamćenja!

13:19h
0
dav

Škola brzog čitanja i mudrog učenja u Križevcima i Koprivnici upisuje nove polaznike i počinje s radom u novim prostorima!

Na oglednim radionicama se igramo, zabavimo, procijenimo brzinu čitanja i razumijevanja te naučimo novu tehniku pamćenja!

Ogledne radionice se osim u navedenim terminima organiziraju prema vašim interesima i potrebama.

Škola brzog čitanja i mudrog učenja je međunarodni obrazovni sustav i trenutno je prisutna na preko 50 lokacija u 7 država, od čega na više od 20 lokacija u Republici Hrvatskoj. Ima stručni tim od preko 100 aktivnih certificiranih nastavnika te provodi 5 jedinstvenih obrazovnih programa temeljenih na funkcionalnom učenju, a namijenjenih predškolcima, osnovnoškolcima, srednjoškolcima, studentima i svim odraslima.

Škola je od 2020. godine vlasnik Certifikata europske franšizne kvalitete te je više puta nagrađivana za izniman doprinos obrazovanju. Bili smo sponzori prve tri nagrade Nacionalnog kviza za poticanje čitanja 2020. i u Koprivnici smo upisali pobjednika kviza!

U sklopu Škole brzog čitanja i mudrog učenja učimo metodama funkcionalnog učenja, koje podižu razinu samopouzdanja i motivacije kod naših polaznika, što ima za posljedicu bolje rezultate u školi, na fakultetu, na poslu i u svakodnevnom životu.

Više informacija o radu škole u vašem gradu i programima možete pronaći na Facebook i Instagram stranicama te dobiti putem naših kontakata:

https://www.facebook.com/SBCiMUKoprivnica
https://www.facebook.com/SBCiMUKrizevci

0981936393, 098357788
www.brzocitanjeiucenje.eu
BrzoCitanjeiUcenjeKC@gmail.com
BrzoCitanjeiUcenje@KZ@gmail.com