đurđevački pijesci

Novi hostel u park šumi Borik bit će idealan za održavanje terenske nastave

Novi hostel s programom škole u prirodi privući će brojne školarce i vrtićarce da dolaze na terensku nastavu i uče o vrijednostima Đurđevačkih pijesaka.

08:24h
0
DSC
Foto: djurdjevac.hr

U tijeku su završni radovi na izgradnji Hostela u park šumi Borik u sklopu projekta Održivo upravljanje i povećanje atraktivnosti Đurđevačkih pijesaka. Nakon kompletnog opremanja zgrade i uređenja interijera, asfaltirana je i pristupna cesta koja vodi do hostela, a paralelno s tim uredile su se i zelene površine.

Tako se svi radovi na izgradnji i rekonstrukciji zgrade škole u prirodi privode kraju, a sljedeća aktivnost je postavljanje nadstrešnice sa osam javnih električnih bicikala koji će biti na raspolaganju svim korisnicima prilikom obilaska turističkih atrakcija na području naše turističke destinacije.

Novi hostel s programom škole u prirodi privući će brojne školarce i vrtićarce da dolaze na terensku nastavu i uče o vrijednostima Đurđevačkih pijesaka, a djeca će se za vrijeme boravka ovdje moći okušati i u brojnim radionicama, poput izrade radova od pijeska, proučavanju pijeska, njegovog sastava i mnogih drugih.

Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr
Foto: djurdjevac.hr