2.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Novi kabinet za pomoć djeci u Podravskom suncu
N

Ne propustite

Novi kabinet za pomoć djeci u Podravskom suncu U prostoru COOR-a Podravsko sunce od ovoga tjedna otvoren je novi kabinet logopeda gdje će pomoć moći potražiti sva djeca s područja Grada Koprivnice i bivših koprivničkih općina. Radno vrijeme kabineta je svakoga radnog dana od 13 do 19 sati, a stručnu će pomoć pružati prof. logoped Đurđa Pintarić.

– U opremanje kabineta se nisu vršila dodatna ulaganja, jer se koristimo kabinetom i opremom Podravskog sunca, koji su do sada bili dostupni samo našim štićenicima. Jedini izdatak je plaća zaposlene logopedice, za što će se pobrinuti Grad Koprivnica u prvoj godini, a iduće će godine polovicu plaće najvjerojatnije podmirivati i Koprivničko-križevačka županija pa će kabinet biti dostupan svoj djeci s područja županije, rekla je ravnateljica Centra Ksenija Vukić.

Na pregled i vježbe kod logopeda predškolci mogu doći na temelju uputnice pedijatra, dok školarce šalje Povjerenstvo za utvrđivanje primjerenog školovanja. Važno je napomenuti da postojanje poteškoća mora utvrditi stručna osoba te da roditelji ne mogu dolaziti sami na svoju inicijativu. Oni pak koji su upućeni na pregled logopedu, mogu svoj termin dogovoriti na broj telefona 048/240-347.

– U sklopu projekta Zdravog grada, financirali smo dva puta tjedno dolazak logopeda, no pokazalo se da to nije dovoljno. Roditelji su s djecom morali putovati u Varaždin, ali sada više neće morati, komentirao je koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Blagdanska manifestacija

Počinje Advent u Križevcima! Svečanost na trgu uz paljenje božićne rasvjete, otvorenje klizališta i koncert, pogledajte cijeli program

Sutra se službeno otvara Advent u Križevcima! Program počinje u 18.30 na Strossmayerovom trgu.  U programu otvorenja nastupit će zbor...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti