dvije uhićene osobe

Novi show na terasi benzinske postaje, agresivac (23) stolicom napao dvostruko starijeg od sebe, drugi (31) u noćnom klubu nasrnuo na mladića (19)

Obojica su bila vrlo pijana, jedan je imao 2,7, drugi 2,5 promila

10:00h
0
Koprivnička INA // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Policija je tijekom protekle noći imala pune ruke posla s ratobornim mladićima, kojima je alkohol ‘poremetio mozak’. Prvi incident dogodio se na terasi ugostiteljskog objekta u Kolodvorskoj ulici, dakle kod kafića od benzinske postoje, gdje je oko 1.20 sati došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Sve je zakuhao 23-godišnjak, koji je vikao i vrijeđao osobe dvostruko starije od sebe. U pitanju su bili muškarac (47) i žena (55). Nakon toga je muškarca udario stolicom po ruci te je pobjegao. Ipak, policija ga je kasnije pronašla, izmjerila mu 2,7 promila alkohola i uhitila ga. Ratobornog mladića čeka prekršajni postupak.

Tri sata nakon toga, oko 4.20 sati, nova tučnjava zabilježena je u ugostiteljskom objektu u Vargovićevoj ulici. Tamo je, pak, u prvom planu bio pijani 31-godišnjak, koji je fizički nasrnuo na 19-godišnjaka, koji je, također, bio pijan. Napadač je imao 2,46 promila, a oštećenik 1,20 promila. Stariji muškarac je zbog napada priveden i smješten u stanicu do otrježnjenja, a čeka ga i prekršajni postupak.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW