Novi uspjeh plesne skupine Ola, la i Sandra Turkovića

06:28h
0
Ola la

Koprivničko Društvo naša djeca ponovno je zabljesnulo na Smotri dječjeg stvaralaštva Hrvatske koju organizira Savez društava naša djeca pod motom  Radost, igra i stvaralaštvo.


Na smotri koja je održana u Varaždinu od 14 do 16. listopada članovi i članice DND Koprivnica predstavili su se plesnim točkama, vokalnom izvedbom i likovnim radovima,a prema mišljenju prosudbene komisije koja svake godine procjenjuje glazbena, likovna, plesna i dramska postignuća djece, čak dvije koprivničke točne izabrane su za svečanost zatvaranja Smotre.

Tako su se među 12 najboljih skupina, odnosno pojedinaca koji su u nedjelju nastupili na pozornici varaždinskog HNK našli i najstarija grupa plesne skupine Ola, la i mladi pjevač Sandro Turković. Za izvedbu plesne točke „Marionete“ s kojom je, uzgred rečeno, plesna skupina Ola, la prošla na audiciji za TV show Supertalent, DND Koprivnica dobilo je najviše ocjene prosudbene komisije, ali i veliki pljesak prepunog gledališta. Sandro smotra društava naša djecaOvacije publike zaslužio je i Sandro Turković koji je uz plesnu pratnju plesačica iz skupine Ola, la izveo pjesmu Kazačok. Koreografije za obje točke potpisuje Olga Vilić dokazujući da njen marljivi rad s djecom daje sve bolje rezultate.

Inače 17. Smotra dječjeg stvaralaštva Društava “Naša djeca”, okupila je u Varaždinu ukupno 1206 sudionika, od čega 982 djece, koja su osim za iskazivanje svoje kreativnosti i stvaralaštva imala priliku i za druženje, sklapanje prijateljstava i upoznavanje s gradom domaćinom.

čitam...