Novi uspjesi članova ŠUS Podravina u amaterskoj radiogoniometriji

11:30h
0
Članovi ŠUS-a Podravina

Članovi Športske udruge slijepih Podravina Koprivničko-križevačke županije proteklog vikenda sudjelovali su na dva natjecanja u amaterskoj radiogoniometriji.

U subotu, 23. svibnja sudjelovali su na 21. Otvorenom prvenstvu grada Zagreba gdje su ekipno i pojedinačno, u ekstremnim uvjetima, ostvarili sjajne rezultate.

U pojedinačnoj konkurenciji Marijan Črneli osvojio je prvo mjesto među veteranima, a Željko Lovasić drugo mjesto u kategoriji seniora.

U ekipnoj kategoriji Ana Tkalčec i Kata Grganić osvojile su srebro u kategoriji žena, kao i Ivica Ferenčić i Željko Lovasić u kategoriji seniora, dok je Marijan Črneli sa kolegom iz Siska Zlatanom Tukarom osvojio zlato u kategoriji veterana.

U nedjelju, 24. svibnja u Ludbregu je održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u amaterskoj radiogoniometriji, na kojem su članovi ŠUS Podravine potvrdili svoju sjajnu formu i na državnoj razini.

Ivica Ferenčić i Željko Lovasić osvojili su ekipno zlato u kategoriji seniora, kao i Marijan Črneli i kolega iz ŠUS Sisak Zlatan Tukara u kategoriji veterana.

čitam...
Loading...