prva žnl

Novigradska Drava ostaje bez nekoliko igrača i trenera, na klupu bi trebao sjesti poznati domaći strateg?

Nažalost, ostali su i bez trenera. Dejan Ruk podnio je ostavku na mjesto trenera zbog neslaganja s novom upravom kluba.

16:00h
0
Foto: Mateo Alečković
Foto: Mateo Alečković

Novigradska Drava prošlog je tjedna ostala bez sigurnog pojačanja, Hrvoja Hrženjaka Dravi je ukrao drnjanski Tomislav. Odradili su to nabrzaka, dogovorili se, potpisali i odmah stavili na Facebook, jer znate, što je na Facebooku to je k’o da je službeno.

Osim nesuđenog Hrženjaka, svlačionicu Drave vjerojatno više neće vidjeti ni Nikola Posavec, kao ni trojac iz Križevaca, Blagaj, Švagelj i Orejaš. Kao Posavčevo sljedeće odredište spominje se Prekodravac iz Ždale, klub iz Prve ŽNL, dok će križevački trio još pričekati na novo odredište. Isto tako, u nogometnu mirovinu ide Ranilović, vezni igrač Drave.

Nažalost, ostali su i bez trenera. Dejan Ruk podnio je ostavku na mjesto trenera zbog neslaganja s novom upravom kluba. Ostavku na mjesto predsjednika pondio je Zlatko Trubarac, a novi čelni čovjek kluba trenutno je Mladen Levak Lević.

Kako neslužbeno doznajemo, klupu Drave mogao bi preuzeti Darko Napan, trener koji živi baš u Novigradu Podravskom. Hoće li se baš to dogoditi, saznat ćemo u narednim danima.

Loading...