prva žnl

Novigradska Drava vjerojatno dovodi poznatog napadača, uskoro kreću pripreme, iduće godine klub slavi 100 godina

I u Dravi su kao i u drugim klubovima iskoristili ovo vrijeme kako bi pokušali dovesti nove igrače u klub i tako pojačali svoju momčad.

13:00h
0
NK Drava, Novigrad Podravski - NK Borac, Imbriovec 17.11.2019.
Foto: Matija Gudlin

Vršitelj dužnosti predsjednika nogometnog kluba Drava iz Novigrada Podravskog trenutno je Mladen Lević koji je tu dužnost preuzeo nakon što je Zlatko Trubarac u ožujku dao ostavku na mjesto vodećeg u klubu.

Kako nam je Lević otkrio, u planu je u skoroj budućnosti održati klupsku Skupštinu na kojoj bi se i službeno formaliziralo vodstvo kluba. Glavni razlog za to je stota godišnjica postojanja koju će klub proslaviti idućeg ljeta. Nedavno su postavili i nadstrešnicu na terasu ispred kluba, a u planu je uređenje i drugih klupskih prostorija.

– Ekipa je spremna, trener je sve posložio. S pripremama bi se krenulo krajem lipnja kako bi se skinule ove masne naslage oko trbuha, covid naslage. Prva pripremna utakmica bila bi za Dan općine (15. srpnja) – rekao nam je v.d. predsjednika kluba.

Netom prekinutu sezonu Prve ŽNL novigradska Drava okončala je kao osmoplasirana momčad lige sa samo dva boda manje od šestoplasirane momčadi. I u idućoj sezoni klub želi ostvariti najmanje takav rezultat i ostati u Prvoj ŽNL, gdje smatraju da je klubu i mjesto. I u Dravi su kao i u drugim klubovima iskoristili ovo vrijeme kako bi pokušali dovesti nove igrače u klub i tako pojačali svoju momčad. Lević nam nije htio otkriti imena, logično, kako ne bi ugrozio potencijalna pojačanja.

No, kako smo neslužbeno doznali iz nogometnih krugova, postoje špekulacije da će Dravi pristupiti igrač virovskog Podravca, Hrvoje Hrženjak, koji bi svakako bio pojačanje za Novigrad. Hoće li se transfer zaista dogoditi saznat ćemo u narednim tjednima.

Foto: Jurica Karan
Hrvoje Hrženjak // Foto: Jurica Karan

 

čitam...