Novinari Dražena Laljeka proglasili komunikatorom godine

18:06h
0
Dražen Laljek

Novinari iz svih medija na ovome području, okupili su se petak da bi obilježili kraj godine, prisjetili se svih događanja, ali i proglasili komunikatora godine, osobu koja je prema glasovima 30-tak novinara, bila uvijek otvorena, dostupna i spremna dati sve dostupne informacije.

Nagradu je odnio Dražen Laljek, glasnogovornik Policijske uprave županije, koji je očito novinarima uvijek bio na raspolaganju, a vezano uz sve aktivnosti policije, preventivne akcije, prometne nesreće i sve ono što ide uz policijski posao.


Svi su se složili da ja nagrada otišla u prave ruke, a Laljek se primajući diplomu, svima zahvalio, no napomenuo da to nije samo njegova, već nagrada cijele policije. Ovo je natjecanje u našoj županiji održano prvi puta, na inicijativu Županijskog ogranka Hrvatskog novinarskog društva, u čijoj je organizaciji i održano okupljanje. U konkurenciji s Draženom Laljekom bili su i dr. Petar Stapar, ravnatelj koprivničke bolnice, Maja Ištvan Krapinec, gradska pročelnica, Melita Pavlek, glasnogovornica županije i Krešimir Kraljic, glasnogovornik suda, koji su također prisustvovali susretu novinara.

čitam...