korona i potresi

NOVOGODIŠNJA ANKETA Pitali smo građane po čemu će pamtiti godinu iza nas i koje su im želje u novoj

07:52h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Na kraju ove turbulente godine, kakva se, nadamo se, više neće ponoviti, prošetali smo gradskim trgom i pitali sugrađane po čemu će ju pamtiti te koje su im želje u novoj 2021. u koju smo zakoračili pred nekoliko sati.


Osim koronavirusa i potresa koji su ju obilježili, ispričali su nam svoje privatne planove i želje.

Miroslav

Poslovna godina je bila ok, ovo ostalo bilo je tako. Malo je sve bezveze i čudno jer je sve zatvoreno. Nadam se da bude druga godina bolja. Nemam nekih novogodišnjih odluka, samo da mi je zdravlja da mogu raditi, ništa posebno.

Miroslav

Jasenka

Bila je ovo iznimno teška godina koja je prekinula sve radosti u čovječanstvu. Ove situacije koje se dešavaju sada, vjerojatno se dešavaju s razlogom. Posljedica su toga kako se odnosimo prema prirodi i jedni prema drugima općenito. Zaboravili smo uopće bit dobročinstva jednih prema drugima. U novoj godini želim upravo to, da si međusobno više pomažemo i da se družimo.  Nadamo se da budemo zdravi i živi i to sve sprovesti u djelo.

Marina i Jasenka

Marina

Bila je to godina katastrofa. Najviše ću je pamtiti po tome što nema druženja, a osobno po tome što ne mogu planinariti. U novoj se nadam da će nam se sve te male stvari koje su nam zabranjene, a puno nam znače, vratiti kako bi nam se život vratio u normalu.

Bruno

Ovu ću godinu pamtiti po koroni i potresima, to su dvije glavne stvari. Novogodišnje odluke nikad ne donosim pa tako nisam ni za 2021., ali očekujem da bude bolja nego ova koju smo ostavili za nama.

Bruno

Luka

Pamtit ću je nažalost po koroni. Osobno sam imao jako dobra postignuća, tako da nisam nezadovoljan, ali općenito, nema potrebe puno komentirati kad svi znamo sve što se dešava. U novoj očekujem malo manje potresa i malo više zdravih ljudi. Odluke još smišljam.

Luka

Ivo

Pamtit ću je po puno zafrkancije, ali istovremeno i po velikom neredu koji nas okružuje, a kojeg prati laganje i varanje. Smislio sam sistem za sportsku tu budem dobivao novce,  više nego budem gubio. To mi je i želja u novom letu, a i nadalje.

Ivo

čitam...