BROJKE OZLJEDA U GRANICAMA PROSJEKA

Novogodišnja noć protekla mirno, zabilježena jedna iznimno teška ozljeda, ravnatelj Devčić: To je bio najgori slučaj

Podsjetimo, u utorak 31. prosinca teško je stradao mladi Karlo Sokač, vratar NK Radnika iz Križevaca, a koji se i dalje bori za život.

15:13h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Novogodišnja noć protekla je doista mirno, ako ćemo gledati količinu ozlijeđenih koji su zatražili pomoć na odjelu za hitnu pomoć u koprivničkoj Općoj bolnici dr. Tomislav Bardek.  No, ako ćemo gledati po težini ozljeda, dogodila se jedna, izuzetno teška.

Podsjetimo, u utorak 31. prosinca teško je stradao mladi Karlo Sokač, vratar NK Radnika iz Križevaca, a koji se i dalje bori za život.

– Imali smo jednu ozbiljnu ozljedu kralježnice, a koja je zbog složenosti dalje morala biti zbrinuta na tercijarnoj razini na Klinici za traumatologiju u Zagrebu. To je bio najgori slučaj. Pacijent je iznimno teško ozlijeđen – rekao je dr. Mato Devčić, ravnatelj koprivničke bolnice tijekom današnjeg obilaska rodilišta te napomenuo kako su, osim ovog događaja, brojke ozljeda najluđe noći u godini bile u granicama prosječnog zbrinjavanja akutnih pacijenata.

Spomenimo na kraju, protiv vlasnika BMW-a u kojemu je u utorak stradao mladi Karlo Sokač, kao i protiv vozača tog vozila, podignuta je kaznena prijava, izvijestila je PU koprivničko-križevačka.

čitam...
Loading...