NAJKASNIJE DO 6. TRAVNJA

Obavijest građanima! Očitajte svoj vodomjer i javite stanje u Komunalije

10:47h
0
Foto: Grad Đurđevac

Zbog uvođenja posebnih mjera na nacionalnoj razini uzrokovanih pojavom koronavirusa, Komunalije Đurđevac na službenim su stranicama grada Đurđevca, obavijestile korisnike vodnih usluga da će se za period od 01. siječnja do 31. ožujka obračun vodne usluge provoditi na temelju dojave građana o stanju vodomjera i na temelju procjene za one korisnike vodne usluge koji ne dostave stanje vodomjera.


– Mole se korisnici vodne usluge da ako žele obračun na temelju stvarnog stanja vodomjera da najkasnije do 6. travnja 2020. godine sami točno očitaju stanje svojeg vodomjera i očitanje dostave u Komunalije putem obrasca na web stranicama ili jave na brojeve telefona – poručuju iz đurđevačkih Komunalija.

Brojevi telefona na koja možete javiti svoje stanje su 812-304, 625-138, 864-233, a isto možete napraviti i  putem e-mail adrese info@komundju.hr.

Korisnicima vodne usluge koji ne dostave stanja očitanja svojih vodomjera do navedenog roka, obračunat će se prosječna potrošnja prethodnog razdoblja, te se naknadne reklamacije neće uvažiti nakon isteka roka naznačenog na obračunu.

Također, mole se potrošači da prekontroliraju svoj vodomjerni set i o mogućem propuštanju jave u Komunalije.

 

čitam...