NA RADNOME MJESTU

Obavljen je očevid tragične nesreće u kojoj je smrtno stradao radnik (34)

Državno odvjetništvo naložilo je provođenje obdukcije, a poduzet će se potrebne izvidne i druge radnje i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka nesreće, stoji na stranicama Državnog odvjetništva RH.

09:00h
0
Foto: eMedjimurje
Ilustracija // Foto: eMedjimurje

Pisali smo o strašnoj tragediji koja se dogodila u četvrtak u Čakovcu. Kako je izvijestilo eMedjimurje, u ranim jutarnjim satima došlo je do nesreće u radu, pri čemu je poginuo 34-godišnji radnik.

Zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu s policijskim službenicima Policijske uprave međimurske te uz inspektora zaštite na radu, provela je očevid nesreća koja se dogodila oko 4.50 sati u proizvodnom prostoru trgovačkog društva u Čakovcu.

– Prema dosad prikupljenim podacima, do nesreće je došlo na način da je kod skidanja transportnog sklopa industrijske dizalice radi remonta došlo do popuštanja osigurača i iskakanja nosive kuke iz ležišta, s posljedicom da je sklop pao i udario u glavu 34-godišnjeg radnika koji je preminuo. Državno odvjetništvo naložilo je provođenje obdukcije, a poduzet će se potrebne izvidne i druge radnje i vještačenja radi utvrđivanja svih okolnosti nastanka nesreće – stoji na stranicama Državnog odvjetništva RH.

čitam...